Värdegrund

Vi vill erbjuda ett magiskt lajv där alla känner sig trygga och rättvist behandlade. Vår förening är demokratisk och det ska vara lätt att bli medlem och vara delaktig i arrangemang och event.

Vi tar ansvar för våra handlingar, lyssnar och respekterar varandra för att tillsammans skapa en trygg plattform för oss att utöva vår hobby.

Mångfald berikar! Vi accepterar ingen form av mobbning, rasism, homofobi eller liknande. Skulle det framkomma att någon utsätter en medlem för detta kommer det leda till avstängning från framtida arrangemang.

De världar vi lajvar i är långt ifrån rättvis och konflikter uppstår mellan karaktärer med meningsskiljaktigheter. Det är inte tillåtet att slänga glåpord som dockar an till spelarens off-fysiska eller psykiska attribut. Försök hålla förolämpningar och annat till tydliga karaktärsdrag. Förolämpa karaktärens jobb, ritual, magiska förmåga men inte spelarens person.

Vision

Föreningen Magiska lajvare uppmuntrar regellätta lajv, lajv som säger "ja" och lajv som tillåter spelaren att påverka och lämna sitt egna unika avtryck i kampanjerna. Vi kör hårt på Power to the player och Rule of cool.

Du som deltar på våra lajv har möjlighet att låta fantasin flöda fritt med arrangörer som bollplank att förverkliga dina idéer. Framförallt vill vi att du som åker på våra lajv ska ha roligt och få minnen för livet!

Hanna Lailasdotter Ångman är ordförande.

Cecilia Ringnér är kassör.

Jesper Johansson är ledamot.

Har du frågor eller synpunkter kan du kontakta oss på magiskalajvare@gmail.com